Vrhunski kvalitet štampe uz inovacije iz Canon-a

Beograd, 26. 4. 2013 – OSA Računarski inženjering predstavila je tri modela Canon fotoplotera najnovije generacije, Canon iPF9400, Canon iPF8400 i Canon iPF6450 koji su u ponudi po akcijskim cenama. Ti savremeni uređaji za štampanje širokih formata imaju najviši kvalitet otiska zahvaljujući 12-bojnom sistemu koji koriste i obezbeđuju veću produktivnost kao i uštede u poslovanju.

„Nova generacija Canon fotoplotera pruža poboljšan kvalitet štampe, veću produktivnost, odnosno 30 odsto veću brzinu od ostalih proizvoda na tržištu, nova rešenja poput kalibracije koja obezbeđuje tačnost boje, a samim tim i veće zadovoljstvo kupaca. Potrošnja boje smanjena je i do 30 odsto, a novi softverski dodaci znatno olakšavaju rad i pružaju veću količinu detaljnih informacija“, izjavio je Boris Tanacković, menadžer prodaje u OSA računarskom inženjeringu.

 

Fotoploteri kompanije Canon proglašeni su za najbolje u Evropi još od 2011, a vrhunski modeli Canon iPF9400, Canon iPF8400 i Canon iPF6450 su naslednici te serije i trenutno su na akciji. Jedini na tržištu imaju 12-bojni sistem mastila sa tri osnovne boje (RGB) i ubedljivi su tehnološki lideri.

Potrebni su pre svega fotografima i fotografskim radnjama, ali imaju i širu primenu u štamparijama, advertajzing agencijama i svim ostalim firmama koje imaju potrebu za kvalitetnim otiskom. Uz pomoć dodatnog spektrofotometra, kalibracija boja obezbeđuje identičan otisak u odnosu na boje predviđene u grafičkom rešenju, što je svakako jedna od velikih prednosti ovih tehnološki naprednih uređaja. Značajno je navesti da je na otisku redukovana zrnastost, što se posebno primećuje kod boje ljudske kože. Takođe, dodatna pogodnost je i da je povećan kapacitet tankova pa se i na taj način mogu ostvariti uštede, jer je cena po mililitru mastila niža.

Kompanija OSA računarski inženjering postoji 23 godine i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodeskovih softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju, a ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Océ, Canon i Kern. OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.

newsmaster