ASUS najavljuje nove Vivo PC modele

Moderni i moćni Mini PC modeli sa opcionomzasebnom grafikomkoja podržava 4K/UHD i VivoDualBay za fleksibilnost prilikom skladištenja podataka i nadogradnje
Taipei, Taiwan(16 October, 2014) — KompanijaASUS je danas predstavila VM62N, VM62, i VM42–najnovije modele u VivoPCliniji računara. VivoPCračunari su opremljeni snažnim Intel®Core™ procesorima četvrte generacije, zasebnom NVIDIA®GeForce®grafikomsa 4K/UHDpodrškom i ASUS SonicMastertehnologijomu modernom,  kompaktnom pakovanju, površine nešto veće od kutije za DVD-ove.

VivoPC je dizajniran za svakodnevne računarske potrebe korisnika, obezbeđujući korisniku i podršku za 4K/UHD multimedijalno iskustvo; kao i fleksibilnost VivoDualBay dizajna za korisnike koji traže veću brzinu ili veći prostor za skladištenje podataka. ASUS HomeCloud, zajedno sa 802.11acWi-Fiadapteromomogućava korisnicima da pristupe svom računaru i lako strimuju multimedijalne sadržaje na TV uređaj.

Zasebna grafika sa 4K/UHDpodrškom i ASUS SonicMastertehnologija

Vrhunske specifikacijeVivoPC VM62N i VM62 modela odlikuje Intel Core™ i54210U procesor četvrte generacije spreman da obezbedi glatke performanse i neverovatno detaljan i realističan prikaz u 4K/UHD rezoluciji ; VivoPC VM62N čak ima zasebnu NVIDIA GeForcegrafičku kartu. VivoPC VM42 karakteriše Intel Celeron 2957U procesor i integrisana Intel HD grafika.

VivoPCračunari poseduju ugrađeni SonicMaster audio sa MaxxAudio® alatom za tuniranje perfektnog zvuka. AudioWizardalat omogućava korisnicima da izaberu jedan od pet unapred definisanih zvučnih režima (muzika, filmovi, igranje, govor i snimanje) i obezbede sebi najbolji zvuk za filmove i muziku.

VivoDualBay–lako proširivo i fleksibilno rešenje sa dva slota za diskove

Novi modeli VivoPCračunara poseduju VivoDualBay – jedinstveni dizajn za skladištenje podataka koji može da primi do dva diska istovremeno. Ovo korisnicima daje mogućnost da prilagode konfiguraciju diskova svojim potrebama – bilo da se radi o brzim SSD diskovima ili velikom kapacitetu standardnih diskova.

Dva 2.5 – inčnadiska su više nego dovoljna  za smeštanje cele korisnikove filmske ili muzičke kolekcije, dok je kombinacija 2,5 – inčni hard disk i SSD savršen izbor za brzo pokretanje operativnog sistema i munjevito lansiranje aplikacija.

Pristup vašim podacima u “Cloud”-u bilo kada i bilo gde uz  ASUS HomeCloud

ASUS HomeCloudomogućava korisnicima VivoPCračunara da sa udaljene lokacije strimuju multimedijalne sadržaje ili upravljaju podacima na računaru. VivoPC računari poseduju 802.11acWi-Fi adapter i Wi-Fi GO!Alat koji omogućava daljinsku kontrolu računara preko mobilnog uređaja. ASUS HomeCloudmože čak i vaš računar pretvoriti u privatni “cloud” servis.VivoPCračunari se obezbeđuju sa 100GB ASUS WebStorageservisa besplatnog tokom godinu dana takoda vašim podacima možete pristupiti sa bilo koje lokacije s internet konekcijom.

newsmaster