Posebna ponuda za svakog Telenorovog pripejd korisnika

4. mart 2009 – Mesec dana razgovora u mreži za 10 para po minutu (sa uključenim porezom) je najnovija ponuda za Telenorove pripejd korisnike.Svi koji do 15. aprila kupe promociju pod nazivom ”10 para minut” moći će da razgovaraju po ovoj ceni.Za svakog pripejd korisnika Telenor je pripremio posebnu ponudu koja će moći da se koristi 30 dana od dana aktivacije.
Aktiviranje usluge je besplatno, pozivom kod centra *111#, nakon čega će svaki pripejd korisnik imati uvid u svoju ponudu.

Na ekranu će biti prikazan opis ponude, broj minuta i cena, kao i opcija za kupovinu. Nakon kupovine, iznos će automatski biti skinut sa korisničkog računa. Jedini uslov za aktivaciju je dovoljan iznos kredita na računu.

Novi Telenorovi pripejd korisnici će ponudu moći da vide najviše 24 sata od aktivacije kartice.

Besplatan kod centar *111#, osim nove ponude, korisnicima donosi višestruke prednosti: pregled stanja na računu, slanje dopune, aktivacija tarifnog dodatka, informacije o Telenorovoj ponudi.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 164 miliona korisnika, od čega 2,84 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1.513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.