Spider.Net je konkurentan sa inostranim proizvodima

Kompanija MFC, jedna od prvih koja je kod nas počela da razvija softverska rešenja za elektronsko upravljanje dokumentima, lansirala je najnoviju tehnološku generaciju svog strateškog proizvoda Spider.Neta.

Kako je izjavio generalni direktor kompanije MFC, Vladislav Miletić, Spider.Net je potpuno konkurentan sa inostranim proizvodima ove kategorije, a MFC sa platformom integrisanih Spider rešenja ulazi u treću deceniju poslovnog i naučnog doprinosa u informatičkoj dokumentaristici.

„Tranzicija klasičnog u moderan rad neke firme, pretvaranjem papirne dokumentacije u baze slika i podataka, a poslovanja u optimizovane elektronske poslovne procese, predstavlja glavnu ponudu rešenja MFC-a“, naglasio je Vladislav Miletić.

Iskustva u primeni rešenja za upravljanje dokumentima pokazuju da ona donose uštedu do 80% u odnosu na poslovanje sa klasičnom arhivom, a značaj ovih rešenja dodatno se uvećava u primeni nedavno uspostavljene regulative za primenu elektronskog potpisa, naročito u oblasti elektronskih usluga i e-Uprave. (A.S.)

Izvor: Mikro

newsmaster