50% više sadržaja u svim Vip postpejd i internet paketima u okviru mesečne pretplate

Upola više sadržaja u paketima Smart, Standard, Sigurica i Neograničeni internet.  Atraktivni smart telefoni već od 1 dinar.

 

Beograd, 30. novembar 2012. godine – Vip za predstojeće praznike korisnicima poklanja čak 50% više sadržaja za komunikaciju sa najdražima, u okviru svih postpejd paketa, za istu mesečnu pretplatu i u naredne dve godine. Zahvaljujući upola većoj količini sadržaja određene tarife sada sadrže skoro isti ili čak veći broj minuta, SMS poruka, MB ili smartova od više tarife u standardnoj ponudi.

Na primer, korisnik koji bi inače odabrao tarifu Smart 700 sa isto toliko smartova, uz mesečnu pretplatu od 1390 dinara, sada može da odabere nižu tarifu Smart 400 sa mesečnom pretplatom od 990 dinara u kojoj će, zahvaljujući prazničnoj ponudi, dobiti 600 smartova.  Ili, ukoliko se korisnik odluči za tarifu Standard 250, uz mesečnu pretplatu od 990 dinara, umesto 250 dobiće čak 375 minuta, SMS i MMS poruka, što je više sadržaja nego u okviru tarife Standard 350, za koju je mesečna pretplata 1390 dinara.

 

Praznična ponuda važi do 15. januara 2013. godine, za sve nove postpejd i internet korisnike, postojeće korisnike koji u ovom periodu obnavljaju ugovor i korisnike koji prenesu broj u Vip mrežu, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

 

Vip je prazničnu ponudu telefona i uređaja obogatio atraktivnim smart telefonima poput Windows Phone 8X by HTC, Samsung Galaxy Chat i  LG Optimus L9 uz naknadu za aktivaciju već od 1 RSD u određenim tarifnim paketima.

Vipovi korisnici komuniciraju u mreži koja je pobednik prvog nezavisnog testa kvaliteta srpskih mobilnih mreža urađenog od strane magazina Connect Srbija i kompanije P3 Communications.

Više informacija o prazničnoj promociji na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije