Vista Service Pack 2 spreman za preuzimanje

Windows Vista Service Pack 2 je na raspolaganju za preuzimanje. Ova najnovija nadogradnja Microsoftovog operativnog sistema Vista sadrži podršku za snimanje Blu-ray diskova direktno iz operativnog sistema, unapređenu podršku za Bluetooth v2.1 i ispravke grešaka koje su usporavale isključivanje sistema i izazivale misteriozna zaglavljivanja.

Servisni paket od 348 megabajta može se preuzeti odavde ili će se u narednih par nedelja automatski sam učitati sistemom Windows Update. Da biste ga instalirali morate imati instaliran prethodni servisni paket (Vista SP1).

Pored podrške za Blu-ray i Bluetooth, Vista SP2 donosi i ispravke Wi-Fi problema koji su se javljali kad se Vista budi iz stanja spavanja, poboljšanje performansi aplikacije Sidebar kako bi se prijem RSS vesti obavljao bolje, generalno poboljšanje performansi sistema zahvaljujući ispravkama za skoro 700 grešaka i propusta kao i unapređenju bezbednosti, 10% efikasnije upravljanje potrošnjom, podršku za nove 64-bitne procesore Nano kompanije Via Technologies i podršku za sistem exFAT, koji bolje opslužuje velike datoteke i može da sinhronizuje datoteke iz različitih vremenskih zona.

|Search: Find More About Vista Service Pack 2 spreman za preuzimanje|